Todt potvrdil záujem o prezidentský post vo FIA

NETKY.SK • 8 September 2013, 09:22 • 2 min
Todt potvrdil záujem o prezidentský post vo FIA

MONZA - Jean Todt bude opäť kandidovať na post prezidenta FIA.

slovakia

left justify in out

Prezident Medzinárodnej automobilovej federácie (FIA) Jean Todt prvýkrát oficiálne potvrdil, že pôjde aj druhýkrát do súboja o pozíciu prvého muža svetového autošportu. Todtovi sa čoskoro končí prvé volebné obdobie. V októbri sa stretne v súboji o prezidentský post s Davidom Wardom. "Už to nie je špekulácia. Idem do toho. Musel som len rešpektovať celú procedúru. Len v piatok bola otvorená predvolebná kampaň. Všetci v našej komunite vedia, že mám dostatočnú podporu. Mám rád výstupy na vrcholy. Stúpame momentálne vyššie a vyššie, ale sme ešte len v nadmorskej výške 3000 m. Stále máme dostatok ciest na zvolenie," vysvetľoval, prečo doteraz mlčal, pre Autosport Todt.

Počas prvého volebného obdobia najmä médiá niekoľkokrát kritizovali Todtove rozhodnutia. Vo svete autošportu má však podporu, stoja za ním aj šéfovia vplyvnej formuly 1. "Niekedy som urobil chyby, ale som len človek, ktorý niekedy nanešťastie robí chyby. Pre mňa harmónia a konsenzus sú najdôležitejšie veci. To je môj štýl práce," povedal pre Autosport Jean Todt.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies