Tipsarevič odriekol Chennai, možno vynechá aj Australian Open

NETKY.SK • 29 December 2015, 11:23 • 2 min
Tipsarevič odriekol Chennai, možno vynechá aj Australian Open

BELEHRAD - Už dva roky zdravotnými problémami prenasledovaný srbský tenista Janko Tipsarevič zrušil svoj štart na budúcotýždňovom turnaji ATP World Tour 250 Chennai Open na tvrdom povrchu v indickom Chennai. Možno bude chýbať aj na grandslamových Australian Open v Melbourne (18. - 31. januára).

slovakia

left justify in out

"Chcem byť pripravený na 110 %, čo zatiaľ nie som. Keď raz začnem, už nehodlám ustať. Ak aj nebudem v Melbourne, plánujem určite hrať začiatkom februára na novom podujatí v Sofii," povedal Tipsarevič pre Sportski Žurnal.

Tridsaťjedenročný niekdajší 8. muž svetového rebríčka Tipsarevič odohral za ostatné dve sezóny len 13 zápasov. Dosiaľ naposledy bol v akcii 1. septembra na newyorských US Open, v 1. kole prehral v päťsetovej dráme so Španielom Guillermom Garcíom-Lópezom. V októbri podstúpil operáciu pravého kolena. Od októbra 2013 do marca 2015 bol Tipsarevič na maródke s ľavou nohou v oblasti chodidla. Belehradský rodák je spoludržiteľom Davisovho pohára 2010. V Chennai získal titul v sezóne 2013 rok po finálovej účasti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies