Tím roka podľa UEFA prekvapujúco bez Messiho

NETKY.SK • 15 Január 2014, 16:19 • 2 min
Tím roka podľa UEFA prekvapujúco bez Messiho

ZÜRICH - Argentínsky útočník Lionel Messi sa v hlasovaní fanúšikov prekvapujúco nezmestil do Tímu roka 2013 podľa Európskej futbalovej únie (UEFA). Priaznivci futbalu určili do najlepšej základnej zostavy až sedem z ôsmich hráčov, ktorí figurujú v ideálnej svetovej jedenástke za rok 2013 podľa FIFA a FIFPro.

slovakia

left justify in out

Miesto medzi žrďami patrí opore Bayernu Mníchov Manuelovi Neuerovi, na krajoch štvorčlennej defenzívnej formácie sa nachádzajú jeho dvaja spoluhráči - Philipp Lahm a David Alaba. Stopérsku dvojicu tvorí Thiago Silva z Parížu Saint-Germain a Sergio Ramos z Realu Madrid.

Na pozíciu centrálnych stredopoliarov sa dostali dvaja nemeckí reprezentanti - Marco Reus z dortmundskej Borussie a Mesut Özil z londýnskeho Arsenalu. Na pravej strane operuje Gareth Bale (Real Madrid), naľavo je ďalší Mníchovčan Franck Ribéry.

Fanúšikovia dali v útoku prednosť pred Messim Zlatanovi Ibrahimovičovi z PSG a jeho večnému konkurentovi Cristianovi Ronaldovi (Real Madrid), ktorý v pondelok získal ocenenie Zlatá lopta FIFA za najlepšieho futbalistu uplynulého roka.

Tím roka 2013 podľa Európskej futbalovej únie (UEFA):
Manuel Neuer (Bayern Mníchov/Nem.) - Philipp Lahm (Bayern Mníchov/Nem.), Thiago Silva (Paríž Saint-Germain/Braz.), Sergio Ramos (Real Madrid/Šp.), David Alaba (Bayern Mníchov/Rak.) - Gareth Bale (Tottenham Hotspur, Real Madrid/Wal.), Marco Reus (Borussia Dortmund/Nem.), Mesut Özil (Real Madrid, Arsenal Londýn/Nem.), Franck Ribéry (Bayern Mníchov/Fr.) - Zlatan Ibrahimovič (Paríž Saint-Germain/Švéd.), Cristiano Ronaldo (Real Madrid/Portug.)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies