Tím Red Bull je presvedčený, že uspeje s odvolaním sa v kauze Ricciardo

NETKY.SK • 17 Marec 2014, 10:21 • 2 min
Tím Red Bull je presvedčený, že uspeje s odvolaním sa v kauze Ricciardo

MELBOURNE - Stajňa formuly 1 Red Bull je presvedčená, že uspeje s odvolaním sa voči diskvalifikácii Daniela Ricciarda na Veľkej cene Austrálie. Domáci jazdec skončil pôvodne druhý, neskôr ho ale komisári z výsledkovej listiny vyškrtli pre údajné porušenie pravidla o maximálnom povolenom limite prietoku paliva.

slovakia

left justify in out

"Nie je to chyba Daniela. Neverím ani tomu, že je to chyba tímu. Som presvedčený, že sme neporušili pravidlá," cituje agentúra DPA slová tímového principála Red Bullu Christian Hornera. "Dúfame, že v odvolacom procese bude úplne zrejmé, že auto zodpovedalo po celý čas predpisom. Neodvolávali by sme sa, ak by sme neboli extrémne istí, že môžeme uspieť."
      

Po diskvalifikácii Ricciarda sa na druhé miesto posunul nováčik Kevin Magnussen z Dánska, na tretie jeho tímový kolega z McLarenu Brit Jenson Button. Víťazom sa stal Nemec Nico Rosberg na Mercedese. Pre majstrovský Red Bull sa ouvertúra seriálu MS skončila fiaskom - Ricciarda napokon neklasifikovali, druhý z jazdeckej dvojice a obhajca titulu Sebastian Vettel preteky nedokončil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies