Thundercat vydá koncom februára album Drunk

NETKY.SK • 26 Január 2017, 12:56 • 2 min
Thundercat vydá koncom februára album Drunk

BRATISLAVA - Americký basgitarista a spevák Thundercat oznámil, že 24. februára vydá svoju štvrtú štúdiovku. Novinka dostala názov Drunk a bude obsahovať 23 skladieb. Ako hostia sa na nej predstavia Kendrick Lamar, Pharrell Williams, Wiz Khalifa, Michael McDonald a Kenny Loggins.

slovakia

left justify in out

Na nahrávke sa tiež podieľali saxofonista Kamasi Washington a producent Flying Lotus. Tridsaťdvaročný Thundercat okrem toho v stredu predstavil aj singel Show You The Way, pričom na albume sa budú tiež nachádzať vlani zverejnené skladby Bus In These Streets a Them Changes. Hudobník ešte pred vydaním nahrávky vyrazí na svetové turné, v rámci ktorého sa predstaví aj v Bratislave, a to konkrétne 3. apríla v Ateliéri Babylon. O deň neskôr zahrá vo viedenskom klube Porgy & Bess a 5. apríla aj v pražskom Lucerna Music Bare.


Thundercat, vlastným menom Stephen Bruner, pochádza z Los Angeles. Na konte má tri sólové albumy - The Golden Age Of Apocalypse (2011), Apocalypse (2013) a The Beyond / Where The Giants Roam (2015). Okrem toho sa podieľal na nahrávkach interpretov ako Kamasi Washington, Flying Lotus, Erykah Badu či Bilal. Spolupracoval tiež na albume To Pimp A Butterfly (2015) rappera Kendricka Lamara, pričom vďaka piesni These Walls (feat. Bilal & Anna Wise) z tejto štúdiovky si pripísal na konto cenu Grammy v kategórii Najlepšia rapovo-spievaná spolupráca. Vlani vystúpil na festivale Pohoda v Trenčíne.

 



Tracklist albumu Thundercat - Drunk:
01 Rabbot Ho
02 Captain Stupido
03 Uh Uh
04 Bus In These Streets
05 A Fan’s Mail (Tron Song Suite II)
06 Lava Lamp
07 Jethro
08 Day & Night
09 Show You The Way f. Michael McDonald & Kenny Loggins
10 Walk On By f. Kendrick Lamar
11 Blackkk
12 Tokyo
13 Jameel’s Space Ride
14 Friend Zone
15 Them Changes
16 Where I’m Going
17 Drink Dat f. Wiz Khalifa
18 Inferno
19 I Am Crazy
20 3AM
21 Drunk
22 The Turn Down f. Pharrell Williams
23 DUI



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies