Thomas Puskailer pokrstí album Live For The Moment

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 12:58 • 2 min
Thomas Puskailer pokrstí album Live For The Moment

BRATISLAVA - Slovenský spevák holandského pôvodu Thomas Puskailer pokrstí v stredu 13. apríla svoj nový album Live For The Moment.

slovakia

left justify in out

Podujatie sa uskutoční v priestoroch podniku WCafe. Nahrávku uvedú do života moderátorka Adela Banášová a herec a spevák Martin Madej.


Novinka 35-ročného interpreta obsahuje už zverejnené single Live For The Moment, Dance With Me (Hey Pretty Lady) a Don't Let Go. Fanúšikom a fanúšičkám však vraj ponúkne aj unikátny duet. Na nahrávke sa ako producenti podieľali Miroslav Vrlík, Peter Turay, Charlie Clubber, Dino Mileta, Bill Grainer alebo Harry Mondryk.


Thomas Puskailer sa do povedomia verejnosti dostal v prvej sezóne súťaže Česko Slovenská SuperStar. Na konte má album Make Believe (2012). Na štúdiovke sa podieľal aj producent Joe Dworniak, s ktorým spolupracovali Duran Duran či Paul McCartney. Venuje sa tiež herectvu či modelingu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies