Thomas Enqvist nebude trénerom Ernestsa Gulbisa

NETKY.SK • 20 Máj 2015, 17:06 • 2 min
Thomas Enqvist nebude trénerom Ernestsa Gulbisa

BRATISLAVA - Švédsky 41-ročný bývalý štvrtý muž svetového rebríčka vo dvojhre Thomas Enqvist napokon nebude novým trénerom lotyšského tenistu Ernestsa Gulbisa.

slovakia

left justify in out

Skúšobná spolupráca trvala len čosi viac ako mesiac (od aprílového Monte Carla) a neskončila sa trvalejšou dohodou. Enqvist pre Expressen povedal, že on a potenciálny zverenec mali rozdielne názory na viaceré aspekty.

 

Dvadsaťšesťročný nedávny člen Top 10 renkingu Gulbis figuruje na 25. priečke v hodnotení a v tejto sezóne má katastrofálnu zápasovú bilanciu 2:11, v stredu sa prebojoval do štvrťfinále na antuke vo francúzskom Nice. Semifinalista vlaňajšieho parížskeho grandslamového Roland Garros Gulbis v marci pre Tennis Prose a USA Today počas turnaja v kalifornskom Indian Wells povedal, že sa rozišiel s rakúskym koučom Günterom Bresnikom, teraz viaceré špecializované weby referujú o obnovení tejto kooperácie. 

 

Niekdajší švédsky daviscupový kapitán Enqvist v minulosti pomáhal Španielovi Fernandovi Verdascovi. Sám získal 19 singlových titulov na hlavnej profesionálnej úrovni. V roku 1999 si zahral finále melbournských Australian Open, nestačil v ňom na Rusa Jevgenija Kafeľnikova. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies