Thierry Henry: Kvôli Ranierimu by som sa vrátil k futbalu

NETKY.SK • 25 Apríl 2016, 19:03 • 2 min
Thierry Henry: Kvôli Ranierimu by som sa vrátil k futbalu

LEICESTER – Legendárny Thierry Henry prezradil, že kvôli trénerovi Leicestru City Claudiovi Ranierimu by sa vrátil k aktívnej futbalovej kariére.

slovakia

left justify in out

Keď kanonier Leicestru Jamie Vardy dostal trest za červenú kartu a následné protesty, tak sa mnohí fanúšikovia obávali najhoršieho v zápase proti Swansea. Zverenci trénera Ranieriho však pohodlne zvíťazili 4-0, čo bolo zároveň ich najväčším víťazstvom v prebiehajúcej famóznej sezóne.

 



Po zisku troch bodov sa k tímu Leicestru vyjadrila aj bývalá ikona Arsenalu Thierry Henry. Ten nešetril chválou na adresu talianskeho trénera a dodal, že kvôli nemu by sa vrátil k aktívnej futbalovej kariére.

"Viete čo sa mi na Ranierim páči? Kvôli nemu chcete znova hrať," povedal Henry pre Sky Sports. "Chcem zase začať svoju kariéru a hrať pre neho."

Henry ukončil futbalovú kariéru v roku 2014 po krátkom pôsobení v tíme americkej MLS New York Red Bulls. Možno sa však dočkáme prekvapenia a Henry podpíše v lete zmluvu s Leicestrom City. Ak tento tím dokáže vyhrať Premier League, tak je už možné naozaj všetko...



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies