Thajsko chce nalákať turistov na "párovú terapiu"

NETKY.SK • 16 Máj 2015, 17:18 • 2 min
Thajsko chce nalákať turistov na "párovú terapiu"

BANGKOK -

slovakia

left justify in out

Thajsko je vyhľadávaným cieľom zahraničných turistov. Táto ázijská krajina pripravila nový marketingový plán, chcela by sa totiž stať dovolenkovým rajom, ktorý by pomáhal zachrániť dvojiciam krachujúce manželstvo i upadajúci vzťah. Informovala o tom agentúra DPA.

 

Podľa denníka Bangkok Post thajský úrad pre cestovný ruch chce urobiť z krajiny dovolenkový cieľ pre "párovú terapiu".

 

Riaditeľ európskeho oddelenia tohto úradu Tanes Petsuwan v tejto súvislosti uviedol, že Thajsko sa už stalo vyhľadávaným cieľom mladomanželov, ktorí tam trávia medové týždne. Preto chce nadviazať na tento úspech a prilákať aj dvojice, ktoré potrebujú dodať iskru stagnujúcemu, alebo kolabujúcemu vzťahu.

 

Politické nepokoje a vojenský prevrat zasadili totiž minulý rok tvrdú ranu cestovnému ruchu, ktorý je kľúčovým odvetvím thajskej ekonomiky. Počet turistov vlani medziročne klesol o 6,6 %. Úrad sa preto snaží vymyslieť novú stratégiu a má celý rad nápadov, ako prilákať zahraničných návštevníkov späť do Thajska.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies