Tévez trénerovi Allegrimu: Strachopud a sku*venec

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 13:54 • 2 min
Tévez trénerovi Allegrimu: Strachopud a sku*venec

TURÍN - Argentínsky útočník Carlos Tévez v 58. min z pokutového kopu rozhodol o víťazstve Juventusu Turín 2:1 nad Realom Madrid v utorňajšom prvom zápase semifinále futbalovej Ligy majstrov a keď išiel v 86. min z trávnika, nebol príliš spokojný s takýmto rozhodnutím kouča.

slovakia

left justify in out

"Strachopud a sku*venec," popudene zareagoval Tévez na pochvalu a objatie od kouča Massimiliana Allegriho. S týmto tvrdením vyrukoval portál Olé po tom, ako využil služby odčítačov z pier.

 

 

Pridal úvahu o možnom návrate 31-ročného zakončovateľa do domáceho tímu Boca Juniors (pôsobil v ňom v rokoch 2001 - 2004), keď použil slovnú hračku Boquita, čo znamená veľké ústa, ale aj narážku na spomenutý klub. Tévez v utorok už v 8. min vypracoval prvý gól Juve. 

 

Bild pripomenul, že Argentínčan kedysi ignoroval pokyn vtedajšieho kouča Manchestru City Roberta Manciniho, aby sa pripravil na striedanie proti Bayernu Mníchov, keďže ho urazilo vynechanie zo základu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies