Tetovanie namiesto prsteňa je novým trendom

NETKY.SK • 24 Október 2015, 14:38 • 2 min
Tetovanie namiesto prsteňa je novým trendom

BRATISLAVA - Či už túžite po extravagancii, alebo si proste len nepotrpíte na šperky, svadobné tetovanie môže predstavovať skutočne originálnu alternatívu klasických prstienkov.

slovakia

left justify in out

Onedlho si spolu poviete svoje "áno" a vy sa teraz ocitáte vo víre všetkých tých príprav. Šaty, kvety, hudba, jedlo, obrad, zoznam hostí, účes ... a prstienky. Aj pomerne nevinné prstienky sa môžu stať kameňom úrazu. Možno si s priateľom nepotrpíte na šperky, radšej než na romantický víkend si vyjdete na road trip na vašej motorke. Možno vás mrzí, keď si priateľ z vás uťahuje a hovorí, že prstienok rovnako nosiť nebude, pretože "na to nie je". A možno ste to vy, ktorú predstava nosenia prostého krúžku nejako nenadchne. 

 

Skúste svojmu princovi na bielom koni navrhnúť svadobné tetovanie. Svadobné tetovanie - originálny spôsob, ako si poistiť lásku na celý život. Možno práve preto, že rastie počet manželstiev, ktoré končia rozvodom je dôležité si na začiatku spoločnej cesty ukázať, že "toto bude navždy".

 

Tetovanie nezložíte rovnako ako prstienok. Svadobné tetovanie je svojim spôsobom večné. Samozrejme existujú spôsoby, ako sa ho zbaviť, ale keby sme mali parafrázovať jednu televíznu reklamu: "Keď ho miluješ, nie je čo riešiť!"

 

Ako ale také svadobné tetovanie môže vyzerať ? Asi vás ako prvé napadne, že môže mať podobu klasického prstienka, ale samozrejme originálneho. Môžete mať s manželom prstienok rovnaký, alebo naopak trochu iný, podobný si len v základných prvkoch. Vy " dámsky " a on " pánsky ".

 

Ďalším favoritom je rôzne stvárnený dátum vašej svadby. Elegantne pôsobia rímske číslice na vašom prstenníku, ktoré trochu samotný prstienok môžu pripomínať. Nevtieravú ozdobu môže tvoriť dátum vytetovaný na vnútornej strane prsta, alebo napríklad na pravom boku prstenníku.

 

Rovnako tak si môžete na prst nechať vytetovať mená jeden druhého. Romantické tajomstvo môže predstavovať váš spoločný symbol, niečo o čom viete len vy dvaja, že je vaše spoločné. Môže to byť znak, runa, kvet, abstraktný obrazec... nestarnúci je tiež symbol nekonečna - áno, ležiaca osmička znázorňujúca trvalosť vášho budúceho zväzku.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies