Terrenceovi Howardovi sa na internete vyhrážajú zabitím

NETKY.SK • 18 Február 2015, 16:04 • 2 min
Terrenceovi Howardovi sa na internete vyhrážajú zabitím

LOS ANGELES - Americkému hercovi Terrenceovi Howardovi sa na internete vyhrážajú zabitím. Informoval o tom portál TMZ. Štyridsaťpäťročný rodák z Chicaga už približne rok dostáva prostredníctvom služby Instagram odkazy, v ktorých sa píše, že ho sledujú a ublížia jemu i jeho rodine.

slovakia

left justify in out

Herec je presvedčený, že za hrozivými správami je jeho exmanželka Michelle Ghent. Podal preto trestné oznámenie a prípad začala vyšetrovať losangeleská polícia. Tá už vypočula aj spomínanú Ghent, ktorá však akékoľvek obvinenia odmietla.

 

Howard a Ghent boli manželmi v rokoch 2010 až 2013, pričom niekoľko mesiacov po rozvode dostal umelec dočasný zákaz priblížiť sa k expartnerke. Dôvodom mala byť potýčka, ktorá sa odohrala predvlani počas dovolenky na Kostarike. Herec mal Ghent vraziť päsťou do tváre, chytiť ju za krk a sotiť ju k stene. Údajne na ňu zaútočil po tom, ako mu povedala, že nemá záujem dať sa s ním znovu dohromady. 

 

Terrence Howard si zahral vo filmoch ako Agent v sukni (2000), Hartova vojna (2002), Crash (2004), Štyria bratia (2005), Zbohatni alebo zdochni (2005), Niet návratu (2007), Lovci tieňov (2007), Iron Man (2008) či Mládeži neprístupné (2013). V súčasnosti účinkuje v seriáli Empire (2015). Za výkon v snímke Hustle a Flow (2005) ho nominovali na Oscara či Zlatý glóbus. Na konte má tiež debutový album Shine Through It (2008). Pred Ghent bol ženatý s Lori McCommas. V roku 2013 si vzal súčasnú manželku Miru Pak. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies