Teaser k filmu Kráska a zviera prekonal rekord v sledovanosti, prekonal aj Star Wars

NETKY.SK • 25 Máj 2016, 14:18 • 2 min
Teaser k filmu Kráska a zviera prekonal rekord v sledovanosti, prekonal aj  Star Wars

NEW YORK - Teaser trailer k očakávanej snímke Kráska a zviera, ktorá je novou verziou rovnomenného animovaného filmu z roku 1991, prekonal rekord v sledovanosti.

slovakia

left justify in out

Podľa zástupcov spoločnosti Walt Disney zaznamenal za prvých 24 hodín od zverejnenia 91,8 milióna zhliadnutí, čím sa stal najpozeranejším videom svojho druhu v priebehu jedného dňa. Jeden a pol minútový klip prekonal prvenstvo filmu Star Wars: Sila sa prebúdza (2015), ktorého druhý teaser si pripísal 88 miliónov pozretí.


Rebríček piatich najpozeranejších teaserov, podľa informácií spoločnosti Disney, pokračuje akčnou snímkou Captain America: Občianska vojna (2016) s 61 miliónmi pozretiami, nasleduje prvý teaser k spomínanej siedmej epizóde Hviezdnych vojen s 55 miliónmi a Avengers 2: Vek Ultrona (2015). Krátke video k poslednému menovanému filmu zaznamenalo 34 miliónov zhliadnutí.


Teaser trailer ku Kráske a zvierati mal debut v pondelok v televíznej šou Good Morning America, pričom v ňom možno vidieť hlavnú postavu Belle v stvárnení Emmy Watson. Okrem nej sa vo filme v hlavnej úlohe predstaví aj Dan Stevens, ktorý stvárni zviera/princa. Luke Evans si zahrá samoľúbeho Gastona, v úlohe jeho pobočníka Le Foua sa objaví Josh Gad, do úlohy pani Pottsovej obsadili Emmu Thompson, ako komorník Cogsworth sa predstaví Ian McKellen a ako vrchný čašník Lumiére zase Ewan McGregor. Belliným otcom bude Kevin Kline a Audra McDonald stvárni komornú Garderobe. Nové spracovanie známeho príbehu, ktorého režisérom je Bill Condon, plánuje spoločnosť Walt Disney uviesť do amerických kín 17. marca 2017.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies