TE: Petrovický je v nemocnici a bude mesiac až dva pauzovať

NETKY.SK • 3 December 2014, 11:13 • 2 min
TE: Petrovický je v nemocnici a bude mesiac až dva pauzovať

TRENČÍN - Kapitán Dukly Trenčín Róbert Petrovický je od nedele v nemocnici, od hokeja si dlhší čas oddýchne a nie je vylúčené, že v hospitalizácii strávi aj Vianoce.

slovakia

left justify in out

Po zásahu pukom v nedeľňajšom stretnutí Tipsport extraligy má podľa denníka Nový Čas nález na slezine. Hrozí aj jej prasknutie, čo by znamenalo okamžitú operáciu. "Mal som zdvihnutú ruku a dostal som riadnu bombu pukom do nechránenej časti. Vyrazilo mi to dych a puk zasiahol oblasť sleziny. Zápas som ani nedohral, išiel som do kabíny a odtiaľ ma brala záchranka priamo do trenčianskej nemocnice. Ukázalo sa, že mám na slezine hematóm a putoval som na jednotku intenzívnej starostlivosti," uviedol pre Nový Čas Róbert Petrovický, ktorý musí na pozorovaní zostať ešte desať dní. S určitosťou môže do konca roka na hokej zabudnúť, podľa lekárov môže pauza trvať aj dva mesiace. Štyridsaťjedenročný útočník odohral v tejto sezóne za Duklu 30 stretnutí, v ktorých strelil päť gólov a pridal jedenásť asistencií. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies