Taylor Swift bude mať vlastnú hru pre mobilné telefóny

NETKY.SK • 4 Február 2016, 16:08 • 2 min
Taylor Swift bude mať vlastnú hru pre mobilné telefóny

LOS ANGELES - Americká speváčka Taylor Swift bude mať vlastnú videohru pre mobilné telefóny. Aplikácia vznikne v spolupráci s americkou hernou spoločnosťou Glu Mobile, ktorá svoje produkty ponúka viacerým platformám.

slovakia

left justify in out

"Som nadšený, že môžem privítať do našej Glu rodiny oceňovanú speváčku a hudobníčku Taylor Swift, ktorá so sebou privedie jej viac ako 227 miliónov fanúšikov na sociálnych sieťach," uviedol výkonný riaditeľ spoločnosti Niccolo de Masi v stanovisku. Dodal tiež, že hra, ktorá by mala vyjsť ešte počas tohto roka, bude obsahovať doteraz nepoznané herné elementy, ktoré zachytia jej unikátnu kreativitu. S Glu spolupracuje viacero osobností, pričom svoju vlastnú hru má aj televízna celebrita Kim Kardashian či speváčka Katy Perry a ďalšie projekty by mali vzniknúť s hercom Jasonom Stathamom a šéfkuchárom Gordonom Ramsaym.

 

Dvadsaťšesťročná Taylor Alison Swift vydala debutový eponymný album v roku 2006. Nadviazala naň štúdiovkami Fearless (2008), Speak Now (2010), Red (2012) a 1989 (2014). So všetkými nahrávkami, s výnimkou prvej, sa jej podarilo dobyť americký albumový rebríček Billboard 200. Na konte má napríklad sedem cien Grammy, 22 Billboard Music Awards či 19 American Music Awards vrátane Dick Clark Award for Excellence. V roku 2009 sa objavila v seriáli Kriminálka Las Vegas (2000 - 2015), zahrala si aj vo filmoch Valentín (2010) a Darca (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies