Tatar vyhral hlasovanie o najkrajšiu akciu sezóny v NHL!

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 08:40 • 2 min
Tatar vyhral hlasovanie o najkrajšiu akciu sezóny v NHL!

TORONTO - Slovenský hokejista Tomáš Tatar z Detroitu Red Wings predviedol najkrajšiu akciu sezóny 2013/2014 v zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

Účastník nedávnych MS v bieloruskom Minsku sa presadil v hlasovaní fanúšikov zámorskej televíznej stanice TSN a jej webovej stránky. Vo finále zdolal jasne klubového spoluhráča z Detroitu Gustava Nyquista. Z 873 179 hlasov dostal Slovák 586 064, čo 67 percent. Na adresu Švéda prišlo 287 115 hlasov.

 

Tatar triumfoval s akciou zo zápasu proti Dallasu, ktorý sa hral 4. januára. V obrannej tretine prevzal puk, obohral ním obrancov Stars Brendena Dilliona a Camerona Gaunceho, ktorí sa zrazili, a pokračoval sám na brankára Kariho Lehtonena, ktorého prekonal bekhendovým zakončením. V stretnutí týmto gólom z druhej tretiny upravoval na 4:1, Red Wings napokon uspeli 5:1. Nyquist súťažil so zásahom z 30. marca zo súboja s Tampou Bay. 

 

"Ďakujem veľmi pekne všetkým, ktorí hlasovali za mňa a pomohli mi k výhre v súťaži o najkrajšiu akciu roka v NHL. Je to pre mňa veľká česť. Gustavovi som to vrátil za reči o mojich futbalových schopnostiach. Samozrejme veľká vďaka slovenským fanúšikom, som veľmi rád, že naše malé Slovensko sa vo svete nestratí," uviedol na sociálnej sieti Facebook Tomáš Tatar. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies