Talentovaný Slovák Mihalík mieri do pražskej Slavie: Je to výzva

NETKY.SK • 13 Január 2016, 18:14 • 2 min
Talentovaný Slovák Mihalík mieri do pražskej Slavie: Je to výzva

PRAHA - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Jaroslav Mihalík by sa už čoskoro mal stať novou posilou českého klubu SK Slavia Praha.

slovakia

left justify in out

So "zošívanými" podpíše talentovaný útočník, ktorý pôsobil v MŠK Žilina, zmluvu do júna 2019 a stane sa ôsmou zimnou posilou Slavie. Pražský klub už skôr získal brankára Jiřího Pavlenku (Ostrava), obrancu Jana Bořila (Mladá Boleslav), stredopoliarov Josefa Hušbauera (Sparta Praha), Antonína Baráka a útočníkov Murisa Mešanoviča (Jihlava), Lukáša Železníka (Zlín) i Zdeňka Linharta (České Budějovice). Informáciu priniesol portál idnes.cz.

 

"Ide o mladého talentovaného reprezentanta Slovenska do 21 rokov, ktorý svoje kvality a strelecký potenciál potvrdzuje už viac ako tri roky v A-tíme Žiliny. Veríme, že po úspešnom absolvovaní zdravotnej prehliadky sa do tímu rýchlo zapracuje," uviedol generálny riaditeľ Slavie David Trunda.

 

"Chcel som sa posunúť ďalej, urobiť krok vpred. Verím, že Slavia bude správna voľba. Konkurencie sa nebojím, chcem hrať a preto do Slavie idem. Pri spoločnom rozhovore s predstaviteľmi klubu sme sa zhodli, že chceme meno Slavie dostať tam, kde bolo kedysi. Pre mňa je to výzva," citoval Mihalíka oficiálny klubový web.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies