Taktika fanúšika Getafe fungovala: Diego Costa nepremenil penaltu

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 18:00 • 2 min
Taktika fanúšika Getafe fungovala: Diego Costa nepremenil penaltu

MADRID – V zápase Atlética Madrid proti Getafe bol odpískaný pokutový kop v prospech hostí, avšak jeden drzý fanúšik domáceho tímu urobil niečo, čo Diega Costu úplne vyviedlo z miery a penaltu nepremenil.

slovakia

left justify in out

V 65.minte hostia získali výhodu pokutového kopu a loptu si postavil Diego Costa. Za bránou domácich však vstal jeden z fanúšikov Getafe a keď sa kanonier Atlética rozbehol k lopte, tak si stiahol nohavice a ukázal mu svoj zadok. Taktika sa ukázala ako úspešná, keďže Costa penaltu nepremenil.

 

Našťastie pre Atlético táto chybička nemala žiadny negatívny vplyv na výsledok stretnutia, ktoré vyhrali 2:0 a stále sú na čele španielskej Primera División. Realu Madrid patrí priebežne 2.priečka so stratou troch bodov, zatiaľ čo Barcelona stráca už štyri body a patrí jej 3.miesto v tabuľke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies