Szczesny bude v bránke Rímanov chýbať štyri až šesť týždňov

NETKY.SK • 17 September 2015, 18:55 • 2 min
Szczesny bude v bránke Rímanov chýbať štyri až šesť týždňov

RÍM - Taliansky futbalový klub AS Rím sa musí štyri až šesť týždňov zaobísť bez svojej brankárskej jednotky Wojciecha Szczesného. Poliak pre zranenie prsta nedochytal stredajší duel Ligy majstrov proti FC Barcelona. Informáciu priniesla agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Szczesny sa zranil v úvode druhého polčasu po zrážke s Luisom Suarezom a medzi žrďami ho nahradil skúsený Morgan De Sanctis. Lekárske testy vo štvrtok nepotvrdili zlomeninu prstenníka na ľavej ruke, ale poľský reprezentant utrpel natiahnuté väzivá. Podľa klubu bude spoluhráč slovenského obrancu Norberta Gyömbéra mimo hry možno až šesť týždňov.

 

Szczesny, ktorý prišiel do AS na hosťovanie s Arsenalu Londýn, odchytal zatiaľ štyri súťažné zápasy v drese rímskeho klubu. Dvadsaťpäťročný brankár počas liečenia vynechá ligové zápasy so Sassuolom, Sampdoriou, Carpi, Palermom a Empoli, ako aj duel Ligy majstrov proti Bate Borisov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies