Syn (†15) Nicka Cavea užil pred pádom z útesom LSD

NETKY.SK • 10 November 2015, 15:29 • 2 min
Syn (†15) Nicka Cavea užil pred pádom z útesom LSD

BRATISLAVA - Arthur Cave, syn austrálskeho hudobníka Nicka Cavea, mal v čase smrteľného pádu z útesu v tele LSD.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom úrad koronera v anglickom meste Brighton, neďaleko ktorého 15-ročný Arthur 14. júla spadol, pričom utrpel fraktúry dolných končatín a lebky ako aj krvácanie do mozgu. Mladíka po páde previezli do Royal Sussex County Hospital v Brightone, kde však zraneniam podľahol. Polícia vylúčila cudzie zavinenie.


Päťdesiatosemročný hudobník, scenárista, spisovateľ a príležitostný herec Nick Cave začínal v kapele The Boys Next Door, ktorá sa neskôr premenovala na The Birthday Party. Vydal s ňou tri štúdiovky a po jej rozpade v roku 1983 založil formáciu Nick Cave and the Bad Seeds. S tou má na konte už 15 štúdioviek, pričom tú zatiaľ poslednú s názvom Push The Sky Away vydali v roku 2013. Na konte majú tiež štyri záznamy z koncertov, dve kompilácie a single ako The Mercy Seat, Where The Wild Roses Grow (feat. Kylie Minogue) či Into My Arms. Cave okrem toho pôsobil aj v skupine Grinderman, ktorá vydala dva albumy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies