REPORTÁŽ: Film Attila rozpovie príbeh šampióna MMA

NETKY.SK • 29 November 2019, 16:07 • 2 min
REPORTÁŽ: Film Attila rozpovie príbeh šampióna MMA

Film Attila rozpovie príbeh chlapca, ktorý sa z Gabčíkova dostal do USA, ako prvý Slovák vyhral titul šampióna v Bellatore a napriek pádu sa znova postavil na nohy. Attila Végh je bojovník, ktorého príbeh je motiváciou pre všetkých.

slovakia

left justify in out

 

Attilu Végha vám nemusíme predstavovať. Tento výnimočný športovec, ktorý minulý mesiac porazil Karlosa Vémolu a tým vyhral zápas storočia, je motiváciou pre všetkých budúcich bojovníkov. Šampiónom sa však nestal zo dňa na deň.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V mojom živote som mal ešte jeden sen. Vždy som túžil mať svoj film. Pred dvoma rokmi som čírou náhodou stretol chalana, ktorý mi môj splň senil. Ďakujem @petr_vetrovsky Som veľmi hrdý a vďačný, že už budúci rok môžete vidieť moj životopisný film. Tento film uvedie na Slovensku spoločnosť Continental a ja sa už teraz na vás na teším na premiérach. Bude to príbeh nie len o MMA výhrach, či porážkach, ale bude to taktiež príbeh o mojom detstve, motivácii, odhodlaní a lásky. Nemám čo skrývať a preto som v rámci natáčania odhalil celý svoj život.Celý trailer môžete vidieť na youtube VDN Promo. 🙏🏼

Príspevok, ktorý zdieľa Attila Vegh (@veghattila),

 

Nahliadnite do života šampióna Bellatoru a víťaza zápasu storočia

Pochádza zo skromných pomerov, no už od jeho piatich rokov bolo jasné, že je výnimočný. V bojových športoch vždy vynikal a tvrdá práca ho posunula na miesta, o ktorých ani nesníval. Práve v celovečernom filme s názvom "Attila" môžete nahliadnuť do jeho súkromného života znovu s ním prežiť cestu, ktorá ho dostala do siene slávy MMA. Viac o jeho kariére nájdete tu.

 

img

 

Vo filme sa objavia originálne zábery z jeho detstva, ktoré poskytli jeho rodičia. Uvidíte, čo prežíval počas prehry s Virgilom Zwickerom, ale aj to, ako sa znova postavil na nohy, rozhodnutý bojovať ďalej. "Chcem, aby ľudia videli, koľko musia makať, aby niečo dosiahli...Vo filme uvidia 29 rokov mojej práce." Viac informácií o filme a rozhovor s Attilom nájdete v reportáži.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies