Sviatok bojových športov, aký Slovensko ešte nezažilo. Hviezdne mená aj z celebritných kruhov?

NETKY.SK • 24 Február 2023, 19:00 • 2 min
Sviatok bojových športov, aký Slovensko ešte nezažilo. Hviezdne mená aj z celebritných kruhov?

Organizácia Real Fight Aréna prišla s jedinečným projektom EUROGOLD pyramída, v ktorej sa pobije 8 bojovníkov o kráľovskú výhru 30 000 eur. Víťaz bude musieť zvládnuť tri zápasy v jeden večer, počas ktorého si siahne až na dno svojich fyzických i psychických síl.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Pravidlá a prvý oznámený bojovník

 

Pyramída bude súčasťou turnaja RFA 9, ktorý prebehne 22. apríla v Prievidzi. Projekt je postavený na podobnej báze, na akej fungovala legendárna K1. Celkového víťaza čaká veľmi náročná a tŕnistá cesta. Okrem toho, že sa bude musieť zvládnuť navážiť 80 kilogramov v deň galavečera, čakajú ho tri MMA zápasy behom pár hodín.

imgPrvým oznámeným účastníkom je špecialista na submisie Michal “Šaman” Dobiáš. Ten na poslednom turnaji RFA 8 postavil celú arénu na nohy, keď šokujúco uškrtil gilotínou olympijského zápasníka Istvána Veréba. Talentovaný slovenský bojovník ukončil všetky svoje výhry pred limitom, pričom 91 % ukončení má práve na submisiu.
O účasť v pyramíde sa okamžite po oznámení prejavil záujem Adam Dvořáček. Stále len 21-ročný reprezentant PriMMAt Gym Praha na galavečeri RFA 8 v Budapešti ani zďaleka neukázal všetko, čo v ňom je. Doposiaľ však okrem Michala Dobiáša nebol žiadny ďalší účastník. potvrdený žiadny ďalší účastník. 

 

img

Celebritní mentori?

 

Novinkou, ktorú prinesie EUROGOLD pyramída organizácie RFA, sú mentori jednotlivých zápasníkov. Štyri známe tváre nielen z prostredia bojových športov budú mať za úlohu pomôcť svojim zverencom ovládnuť najväčšiu MMA pyramídu v jeden večer v Česku a na Slovensku.
Okrem toho však budú mať oveľa významnejšiu rolu, ktorá môže mať na celkový priebeh turnaja obrovský dopad. Každý z mentorov rozhodne o troch bojovníkoch, z ktorého musí byť jeden náhradníkom. Zvyšní dvaja budú nominovaní do hlavnej súťaži a ak počas turnaja nedôjde k ich odstúpeniu, náhradník odíde bez výhry.
Toto neľahké rozhodnutie urobia 4 známe osobnosti z prostredia bojových športov, ale aj mimo nich. Ktoré to budú, sa diváci dozvedia už čoskoro, no okrem postáv z MMA prostredia sa môžu fanúšikovia tešiť aj na osobnosti z hip-hopu či popu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies