Švédsky obranca Boumedienne v Slovane skončil

NETKY.SK • 19 December 2012, 07:54 • 2 min
Švédsky obranca Boumedienne v Slovane skončil

Švédsky obranca Boumedienne v Slovane skončil - Hokej Vedenie slovenského účastníka medzinárodnej hokejovej KHL Slovana Bratislava rozviazalo zmluvu so švédskym obrancom Josefom Boumedienneom. Informuje o tom portál športky.

slovakia

left justify in out

imgVedenie slovenského účastníka medzinárodnej hokejovej KHL Slovana Bratislava rozviazalo zmluvu so švédskym obrancom Josefom Boumedienneom. 

Informuje o tom portál športky.sk s odvolaním sa na oficiálnu stránku súťaže uvádzajúcu prehľad zmien v kluboch počas reprezentačnej prestávky.

Boumedienne odohral v KHL 17 zápasov, v ktorých strávil na ľade priemerne viac ako 21 minút. 

Na produktivite sa to však neukázalo a do štatistík si zapísal iba dve asistencie a 18 trestných minút. Hráč s číslom 78 vyslal na brankárov 21 striel. 

Pred účinkovaním v Slovane pôsobil vo Švédsku, Švajčiarsku, Fínsku, ale aj zámorí, kde v NHL odohral necelých 50 zápasov (Washington, Tampa Bay, New Jersey).
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies