Švéd Klasen si opäť urobil zo Saláka 'vrtuľu'

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 16:05 • 2 min
Švéd Klasen si opäť urobil zo Saláka 'vrtuľu'

MINSK - Švédsky hokejový útočník Linus Klasen si opäť urobil "dobrý deň" z českého gólmana Alexandra Saláka.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný krídelník v nedeľňajšom zápase Česko - Švédsko (3:4 po sam. nájazdoch) na majstrovstvách sveta v bieloruskom Minsku v rozhodujúcich nájazdoch si v druhej sérii tesne pred českým brankárom prihral puk bekhendom o pravú korčuľu a ponad pravý Salákov betón skóroval. Ten istý hráč v tejto sezóne už vyviedol niečo podobné rovnakému gólmanovi, keď počas decembrového turnaja EHT o Pohár Prvého kanála v Soči predviedol pred Salákom otočku, pri ktorej si navyše posunul puk pomedzi svoje nohy. "Začínam mať pocit, že ho prestávam mať rád," poznamenal podľa denníka Expressen český brankár a pokračoval: "Klasen je technicky veľmi zdatný a už mi dal niekoľko gólov."

 

Švédsky hokejista sa premeneným nájazdom podieľal na triumfe svojho družstva 4:3. Po súboji bol spokojný. "Nie je to nič nezvyčajné, už som podobný gól Salákovi dal v Soči. V oboch prípadoch mi to vyšlo. Mám pripravených omnoho viac druhov nájazdov," povedal Linus Klasen pre Aftonbladet po súboji reprezentant "troch koruniek". 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies