Svadobná výstava v kaštieli v obci Vrakúň vzbudila záujem

NETKY.SK • 28 Marec 2011, 07:03 • 2 min
Svadobná výstava v kaštieli v obci Vrakúň vzbudila záujem

Svadobná výstava v kaštieli v obci Vrakúň vzbudila záujem

slovakia

left justify in out

img

Prvá svadobná výstava spojená s prezentáciou a ukážkami dekorácií, kvetinovej výzdoby, obradnej miestnosti a iných dôležitých aspektov svadobného dňa sa konala tento víkend v hoteli Amade Château v obci Vrakúň v Dunajskostredskom okrese. Ako TASR informovala manažérka hotela Slávka Krivčíková, návštevníci mohli ochutnať aj svadobné špeciality formou bufetových stolov.
"Náš komplex sa nachádza v krásnom vidieckom prostredí. Je to kaštieľ, ktorý navštevovala aj uhorská kráľovná Mária Terézia a tento komplex v súčasnosti disponuje jedinečnými tureckými kúpeľmi. Okrem výstavy sme ponúkli aj tradičné jedlá pripravené z domácich a regionálnych produktov, boli to žitnoostrovské špeciality," uviedla.  Dodala, že prezentovali aj kadernícke, kozmetické a doplnkové služby ktoré patria k svadbe.
Hotel je otvorený necelý rok a bola to prvá výstava tohto druhu. Objekt interiérom pripomína Versailles a časy hravého rokoka.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies