Sušič očakáva triumf svojich zverencov nad tímom SR

NETKY.SK • 6 September 2013, 08:20 • 2 min
Sušič očakáva triumf svojich zverencov nad tímom SR

SARAJEVO - Kormidelník futbalovej reprezentácie Bosny a Hercegoviny Safet Sušič má pred piatkovým duelom G-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2014 proti Slovensku jasno - verí svojim zverencom.

slovakia

left justify in out

"Slovensko ako súpera rešpektujem, má dobrých hráčov, ale očakávam naše víťazstvo," povedal na štvrtkovej oficiálnej tlačovej konferencii 58-ročný kouč domáceho výberu. V jeho tíme figuruje viacero výnimočných ofenzívnych hráčov - Edin Džeko, Vedad Ibiševič, Miralem Pjanič či Zvjezdan Misimovič. Aj preto Sušič nemá dilemu, aký herný štýl predvedú jeho zverenci na štadióne Bilino Polje v piatok večer od 20.15 h. 

"Budeme hrať veľmi ofenzívne, to vie tento tím najlepšie. Máme výborných hráčov, skvelé individuality. Našou výhodou môže byť aj domáce prostredie," povedal Sušič a pokračoval: "Očakávam, že proti Slovensku potvrdíme príslušnosť k svetovej špičke. To všetko môžeme dosiahnuť, len ak budeme dôslední v napádaní, budeme sa dobre pohybovať a najmä bojovať. Ak toto všetko dodržíme, nemali by sme mať nijaký problém." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies