Sum 41 vydajú po piatich rokoch nový album

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 14:07 • 2 min
Sum 41 vydajú po piatich rokoch nový album

OTTAWA - Kanadská rocková kapela Sum 41 vydá po piatich rokoch nový album. Štúdiovku s názvom 13 Voices uvedú na trh 7. októbra.

slovakia

left justify in out

O vydaní novinky informoval frontman formácie Deryck Whibley prostredníctvom ich stránky na sociálnej sieti Facebook, pričom zverejnil aj tracklist a obal albumu. Ich nový počin bude obsahovať desať skladieb.


"Som nadšený, že po tom všetkom, čím som si prešiel, vydávame nový album,“ uviedol 36-ročný hudobník, ktorý sa svojho času otvorene priznal k problému s alkoholom.

 

"Táto nová hudba predstavuje cestu, ktorou som si prešiel počas vytvárania tejto nahrávky. Musel som spadnúť, aby som mohol vstať, a nič nie je lepšie, ako mať niečo, čo milujete a pre čo sa naozaj oplatí bojovať. Môžem úprimne povedať, že mi album 13 Voices zachránil život a neviem sa dočkať, keď sa s vami oň podelím,“ dodal.


Sum 41 vznikli v roku 1996 v meste Ajax, pričom pôvodne sa volali Kaspir. Súčasnú zostavu formácie tvoria spomínaný spevák a gitarista Deryck Whibley, ďalej gitaristi Dave Baksh a Tom Thacker, basgitarista Jason McCaslin a bubeník Frank Zummo. Debutový album All Killer, No Filler vydali v roku 2001, po ňom nasledovali štúdiovky Does This Look Infected? (2002), Chuck (2004), Underclass Hero (2007) a Screaming Bloody Murder (2011). Formácia má na konte napríklad jednu nomináciu na Grammy, a to vďaka skladbe Blood In My Eyes.


Tracklist albumu Sum 41 - 13 Voices:
01 A Murder of Crows (You're All Dead To Me)
02 Goddamn I'm Dead Again
03 Fake My Own Death
04 Breaking The Chain
05 There Will Be Blood
06 13 Voices
07 War
08 God Save Us All (Death to POP)
09 The Fall And The Rise
10 Twisted By Design



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies