Sulík: Voľby v roku 2016 budú najdôležitejšie v histórii SaS

NETKY.SK • 31 Máj 2014, 09:24 • 2 min
Sulík: Voľby v roku 2016 budú najdôležitejšie v histórii SaS

BRATISLAVA - Obdobie roku a pol od posledného Kongresu SaS bolo dôležitou etapou konsolidácie strany.

slovakia

left justify in out

Táto fáza je uzavretá a liberálov čaká najdôležitejší okamih v histórii, ktorým budú parlamentné voľby v roku 2016. Pre TASR to povedal predseda SaS Richard Sulík na margo dnešného Kongresu SaS, na ktorom sa bude hodnotiť aj činnosť strany.
      

"Vyrovnali sme sa s odchodom 90 členov. Dvoje volieb nám ale ukázali, že sa nám podarilo stabilizovať voličskú základňu," povedal na margo odchodu viacerých členov na čele s Jozefom Kollárom. Krajské voľby aj eurovoľby totiž považuje Sulík za úspešné.
      

V parlamentných voľbách 2016 chce teraz SaS dosiahnuť dobrý výsledok. "Nesnívame o dvojciferných číslach, ale ani o výsledku päť celých nula," deklaroval.
      

Delegátov dnes čaká aj voľba ôsmich členov Republikovej rady, ďalej členov Dozornej a rozhodcovskej komisie a vyhodnotenie činnosti regiónov, odborných tímov a ostatných súčastí strany.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies