Suge Knight poprel vinu v prípade krádeže fotoaparátu

NETKY.SK • 6 November 2014, 10:33 • 2 min
Suge Knight poprel vinu v prípade krádeže fotoaparátu

BRATISLAVA - Zakladateľ a riaditeľ hudobného vydavateľstva Black Kapital Records Suge Knight sa v stredu na súde v Los Angeles nepriznal k údajnej krádeži fotoaparátu, ktorej sa mal dopustiť ešte v septembri spolu s komikom Kattom Williamsom.

slovakia

left justify in out

Oboch menovaných zatkli minulý týždeň v súvislosti s incidentom z 5. septembra, keď údajne pred jedným zo štúdií v Beverly Hills vzali nemenovanej reportérke fotoaparát. Štyridsaťdeväťročný Knight aj 41-ročný Williams momentálne čelia obvineniam z lúpeže. Na stredajšom pojednávaní sa mal pôvodne k obvineniu vyjadriť aj Williams, no ten sa nakoniec na súd nedostavil. Knighta následne previezli späť do väzby, pričom na slobodu sa môže dostať po zaplatení kaucie 500-tisíc dolárov (v prepočte približne 400-tisíc eur). Obaja obvinení sa majú najbližšie dostaviť na súd 24. decembra. Knightovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 30 rokov až doživotie, keďže v minulosti ho odsúdili za útok so smrtiacou zbraňou. Williamsovi hrozí maximálne sedem rokov za mrežami. 

 

Spoluzakladateľ a bývalý riaditeľ hudobného vydavateľstva Death Row Records Marion "Suge" Knight má bohatú kriminálnu minulosť. V roku 1997 ho napríklad odsúdili na deväť rokov za násilné správanie. V roku 2001 ho však prepustili. V roku 2008 ho zatkli po tom, ako fyzicky napadol svoju bývalú priateľku Melissu Isaac pred klubom v Las Vegas, pričom bol údajne pod vplyvom extázy a opiátov. V roku 2012 ho zatkli opäť v Las Vegas. V jeho aute našli vtedy aj marihuanu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies