Sudca povolil stretnutie Benzemu s Valbuenom

NETKY.SK • 18 Február 2016, 16:07 • 2 min
Sudca povolil stretnutie Benzemu s Valbuenom

PARÍŽ - Sudca vyšetrujúci vydieračskú kauzu, ktorá zasiahla francúzsky futbal, povolil Karimovi Benzemovi osobne sa stretnúť s Mathieuom Valbuenom.

slovakia

left justify in out

Útočník Realu Madrid je obvinený z konšpirácie a účasti v organizovanej zločineckej skupine a na základe pôvodného verdiktu súdu nemal možnosť kontaktovať sa s Valbuenom.

 

Benzema a ďalšie obvinené osoby mali od spoluhráča v reprezentácii Valbuenu vymáhať peniaze výmenou za to, že nezverejnia sexuálne video so šteklivými zábermi hráča, ktoré bolo nahraté na mobile. Benzema svoju vinu popiera. V dôsledku kauzy bol vyradený z národného tímu a hrozí mu, že príde o EURO 2016, ktoré sa uskutoční práve vo Francúzsku.

 

Benzema vraj chcel Valbuenu na existenciu nahrávky upozorniť a ponúknuť mu pomoc kamaráta Karima Zenatiho, ktorý by vraj zadarmo zabezpečil, aby video zničili. Podľa vyšetrovateľov hral Zenati v prípade kľúčovú úlohu a je takisto podozrivý. Benzema je na základe rozhodnutia parížskej jurisdikcie pod súdnym dozorom, čo pre neho znamená naďalej zákaz stretávania sa s osobami obvinenými v celom prípade s výnimkou Valbuenu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies