REPORTÁŽ: Katka Knechtová má nový tanečný hit „Rezonancia“, Netkám prezradila ako vznikal aj koľko vlastní klobúkov!

NETKY.SK • 24 Jún 2021, 10:30 • 2 min
REPORTÁŽ: Katka Knechtová má nový tanečný hit „Rezonancia“, Netkám prezradila ako vznikal aj koľko vlastní klobúkov!

Katka Knechtová má nový tanečný letný hit „Rezonancia“. Jedna z najúspešnejších slovenských speváčok je autorkou hudby, text má na konte Vlado Krausz. V energickom klipe Katka roztancovala motorkárov aj metalistov. Exkluzívne pre Netky Katka prezradila ako našla zaujímavé typy do klipu a aj to, že zbiera klobúky a koľko ich už má!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Speváčka, skladateľka, textárka, klaviristka a gitaristka nahrávala skladbu „Rezonancia“ v niekoľkých fázach v domovskom štúdiu Basement. Na novinke Katka spolupracovala s producentom Vladom „Randym“ Gnepom a gitaristom Braňom Kociovom.

 

„Inšpiroval ma článok o moste Tacoma vo Washingtone, ktorý malou, správne načasovanou silou, dokázal práve jav rezonancie rozkmitať niekoľkotonový most. Bolo to pre mňa veľmi zaujímavé a začala som premýšľať o rezonancii v rámci energií medzi ľuďmi. Mala som skice melódií, ktoré si postupne zbieram a nahrávam. A mojou predstavou bolo vyskladať tanečnú pieseň s novým zvukom,“ prezradila Katarína Knechtová.

 

img

 

Energický klip k novej skladbe sa nakrúcal v ateliéri Patrika Minára v Prešove. Réžie, strihu a postprodukcie sa ujal Fero Deák. Okrem Katky Knechtovej účinkuje vo videoklipe mnoho ďalších ľudí. Tanečníci z Grimmy Prešov - Nicolas Smrek, Peter Duda, Frederika Lukáčová, Kristína Talianová a herci z Divadla Alexandra Duchnoviča v Prešove - Vašo Rusiňák a Jozef Tkáč.

 

„Námet som si vymyslela sama a nakoniec to bol jeden z technicky najnáročnejších videoklipov, aké sme robili. Ateliér sa musel niekoľkokrát premaľovať a muselo sa postaviť pódium či pozadia. V klipe hrajú „harleyáci“, metalisti aj barber - rôzne typy ľudí s rôznu energiou, vyžarovaním a fyzickým vzhľadom. Chceli sme to mať vizuálne pestré, každý človek má svoj príbeh a svoju vlastnú rezonanciu. Všetci účinkujúci boli úžasní. Počas nakrúcania som mala veľakrát slzy v očiach, pretože mi prišlo úžasné mať takto talentovaných a priateľských ľudí v klipe,“ vyznala sa Katka. 

 

img

 

Katka Knechtová nedávno vydala nový album SVETY, ktorý je k dispozícii na všetkých digitálnych platformách. Speváčka a skladateľka teraz plánuje pokračovať v štúdiovej práci a skladať ďalšie pesničky.

 

S radosťou sa pripravuje aj na letné koncerty a teší sa na interakciu s kapelou a na fanúšikov. Všetky informácie o Kataríne Knechtovej nájdete na www.katarinaknechtova.com Klip „Rezonancia“ si môžete pozrieť TU

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies