Súd s Petrom Kramným: Na pojednávaní pohrozil samovraždou!

NETKY.SK • 19 December 2015, 10:54 • 2 min
Súd s Petrom Kramným: Na pojednávaní pohrozil samovraždou!

PRAHA - Proces s Petrom Kramným obvineným z vraždy manželky a dcéry počas dovolenky v egyptskom letovisku Hurgada, dnes Krajský súd v Ostrave odročil na 7. januára 2016, keď by mal byť známy rozsudok. Informovali o tom české elektronické médiá.

slovakia

left justify in out

Obžalovaný tvrdil, že jeho blízke skonali na následky záhadnej otravy, avšak z revízneho posudku súdnych lekárov z Fakultnej nemocnice v Českých Budějoviciach vyplýva, že zomreli jednoznačne po zásahu elektrickým prúdom.

 

Českobudějovický súdny lekár Zdeněk Šenkýř vyhlásil, že po komplexnom zhodnotení všetkých dôkazov sa nedá uvažovať o inej príčine smrti ako náhlom zlyhaní srdca po zásahu elektrickým prúdom.

 

Manželka a dcéra Petra K. zomreli koncom júla 2013 v hotelovej izbe v Hurgade. Obžalovaný, pre ktorého žiada žaloba výnimočný trest 30 rokov odňatia slobody, po celý čas vyšetrovania i procesu akúkoľvek vinu na úmrtí manželky a dcérky popiera.

 

Na záver dnešného pojednávacieho dňa obžalovaný v emotívnom vystúpení nepriamo pohrozil verejnou samovraždou. Principiálne hovoril so značnou mierou sebaľútosti a označil sa za obeť všetkých okolo, vrátane médií a žalobkyne, prirovnávajúc sa k obetiam justície v 50. rokoch minulého storočia.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies