Suárez považuje odchod z Liverpoolu za správny

NETKY.SK • 14 August 2015, 11:47 • 2 min
Suárez považuje odchod z Liverpoolu za správny

BARCELONA - Uruguajský futbalový útočník Luis Suárez považuje odchod z Liverpoolu do Barcelony v lete 2014 za správne rozhodnutie vo svojej kariére. Dvadsaťosemročný rodák zo Salta odišiel z Anfieldu po triapolročnom pôsobení.

slovakia

left justify in out

Suárez sa po prestupe do katalánskeho tímu stal jednou z jeho kľúčových postáv, v útoku vytvoril spolu s Neymarom a Lionelom Messim jednu z najúdernejších ofenzívnych formácií. V uplynulom ročníku sa v drese "blaugranas" gólovo presadil 25-krát v 43 vystúpeniach vo všetkých súťažiach a pomohol klubu k zisku treble.

 

"Opustiť Liverpool bola z mojej strany správna voľba. Do Barcelony som prišiel preto, aby som získaval trofeje. Aj ako rodina sme vedeli, že ideme dobrým smerom. V Barcelone som šťastný, hrám v najlepšom klube na svete. Keď sa pozriete na niektorých hráčov, vyhrávajú jednu trofej za druhou a presne toto je mojím cieľom," povedal Uruguajčan pre Sport360.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies