STZ požiada o miestenku do Ria pre Kučovú

NETKY.SK • 1 August 2016, 12:32 • 2 min
STZ požiada o miestenku do Ria pre Kučovú

BRATISLAVA - Slovenská tenistka Dominika Cibulková pre zranenie päty definitívne nebude štartovať na olympijských hrách v Riu de Janeiro. Ako pre TASR uviedol generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu Igor Moška, STZ požiada Medzinárodnú tenisovú federáciu ITF o miestenku pre Kristínu Kučovú, ktorá minulý týždeň senzačne postúpila do semifinále turnaja v kanadskom Montreale.

slovakia

left justify in out

"Chceme, aby Kika Kučová mohla štartovať v Riu vo dvojhre aj vo štvorhre po boku Anny Karolíny Schmiedlovej. Bola hlavnou kandidátkou na to, aby nahradila zranenú Dominiku, momentálne hrá v životnej forme. Som s ňou v kontakte. Písala mi, že by bola veľmi šťastná, keby mohla reprezentovať Slovensko na olympiáde v Riu. Bola by to pre ňu veľká česť. Dva-tri dni ešte zostane v Montreale, kde bude čakať na verdikt ITF, ktorý bude možno známy už v priebehu utorka. Dúfam, že to bude mať pre ňu šťastný koniec," povedal pre TASR Moška.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies