Štyria zahraniční učitelia v Indonézii zneužívali deti

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 07:40 • 2 min
Štyria zahraniční učitelia v Indonézii zneužívali deti

JAKARTA - Indonézska polícia sa v súvislosti s údajným zneužívaním detí chystá vypočuť štyroch zahraničných učiteľov pôsobiacich na prestížnej medzinárodnej škole v Jakarte, informovala dnes agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Polícia už medzičasom zverejnila mená členov upratovacej čaty z Medzinárodnej školy v Jakarte, ktorí sú podozriví zo znásilnenia šesťročného škôlkara, ku ktorému došlo v apríli. Jeden z podozrivých spáchal v policajnej cele samovraždu.

 

Ďalší žiak tej istej školy teraz obvinil zo sexuálneho obťažovania štyroch učiteľov, uviedol šéf jakartskej polície Dwi Priyatno. "S novou obeťou sme spísali policajnú zápisnicu," povedal Priyatno. "Tých štyroch vypočujeme čo najskôr," dodal.

 

Indonézsky imigračný úrad už predtým vyhlásil, že deportuje 20 členov pedagogického zboru Medzinárodnej školy v Jakarte vrátane tých, ktorých chce vypočuť polícia.

 

Priyatno uviedol, že už imigračný úrad požiadal, aby štyroch podozrivých nedeportoval, kým nebude ukončené vyšetrovanie prípadu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies