STV extraligu neponúkne, čoskoro sa však objaví na Sport 1 a Sport 2

NETKY.SK • 5 Október 2010, 11:14 • 2 min
STV extraligu neponúkne, čoskoro sa však objaví na Sport 1 a Sport 2

STV extraligu neponúkne, čoskoro sa však objaví na Sport 1 a Sport 2

slovakia

left justify in out

img

Slovenská verejnoprávna televízia v tejto sezóne priame hokejové prenosy zo Slovnaft extraligy neponúkne. Fanúšikovia tohto športu by však o hokejové prenosy na svojich obrazovkách prísť nemali. Ako uvádza utorňajšie vydanie denníka Sme, už čoskoro by ho mala ponúknuť káblová televízia Sport 1 a Sport 2.
      Potvrdil to predseda predstavenstva spoločnosti Pro-Hokej Maroš Krajči. "Naozaj sme veľmi blízko k definitívnej dohode. Projekt vyzerá sľubne, pomôže našim klubom." Zo strany STV údajne vyšla ponuka na vysielanie prenosov z extraligy za symbolické jedno euro. Vedúci Hlavnej redakcie športu v STV Jozef Foltýn uviedol, že hokejisti ani nechceli rokovať. "Dávali si nereálne podmienky. Preto sme sa rozhodli, že extraligu vysielať nebudeme a vieme, že už sú dohodnutí so známou súkromnou televíziou. V našej ponuke zostáva zámorská NHL a KHL, ktoré dokopy stáli oveľa menej, než slovenská extraliga," povedal Foltýn. Takisto sa podľa neho neobjaví v žiadnych prípravných zápasoch slovenská reprezentácia a stane sa tak až počas budúcoročných majstrovstiev sveta v Bratislave a Košiciach. "Žiadne prípravné zápasy nebudeme vysielať. Nenastane analógia s futbalom, že nás atraktívne kvalifikačné duely motivovali k ich vysielaniu. Prípravné zápasy hokejistov, napríklad s Rakúskom, sa s tým nedajú porovnávať," uzavrel Foltýn.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies