Študent sa udusil na pláži v jame z piesku, ktorá sa naňho zosypala

NETKY.SK • 24 August 2012, 06:53 • 2 min
Študent sa udusil na pláži v jame z piesku, ktorá sa naňho zosypala

Študent sa udusil na pláži v jame z piesku, ktorá sa naňho zosypala - Svet Devätnásťročný juhokórejský študent zahynul udusením, keď ho počas plážového večierku pre nových študentov v Južnej Kalifornii zasypalo v jame z piesku, ktorú si vykopali. Vyšetruj

slovakia

left justify in out

imgDevätnásťročný juhokórejský študent zahynul udusením, keď ho počas plážového večierku pre nových študentov v Južnej Kalifornii zasypalo v jame z piesku, ktorú si vykopali. Vyšetrujúci sudca Craig Stevens konštatoval, že zomrel nešťastnou náhodou.
      Dekan malej kresťanskej univerzity v Santa Clarite Mark Tatlock dnes povedal, že Mingyu Sang, ktorému všetci hovorili Paul, pochádzal zo Soulu, ale v Santa Clarite žil už niekoľko rokov. Bol novým študentom fakulty, ktorej školský rok sa začína v pondelok budúci týždeň.
      Agentúra AP uviedla, že študenti a zamestnanci fakulty sa zúčastnili na privítacej akcii na pláži v Oxnarde, kde si vykopali jamu hlbokú 1,8-2,4 metra. Sang bol práve v nej, keď ho zasypalo. Kým ho vyhrabali, udusil sa.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies