Strýko hrával za Barcelonu: Rafael Nadal chce byť prezidentom Realu

NETKY.SK • 8 Február 2017, 14:14 • 2 min
Strýko hrával za Barcelonu: Rafael Nadal chce byť prezidentom Realu

MANACOR - Štrnásťnásobný tenisový grandslamový šampión Rafael Nadal prezradil, že jedného dňa by sa chcel stať prezidentom futbalového klubu Real Madrid.

slovakia

left justify in out

Pripúšťa však, že jeho túžba nie je reálna, a považuje to skôr za svoj sen. "Keď sa pýtate, či by sa mi to páčilo, odpoviem vám: ´Samozrejme, prečo nie?´ Je tu však malý háčik. Myslím si, že sa to nikdy nestane. V súčasnosti máme veľkého prezidenta a nemyslím si, že by ma Real Madrid niekedy potreboval, no nikdy neviete, čo prinesie budúcnosť," vyhlásil 30-ročný rodák z Manacoru na východe Malorky pre denník Mundo Deportivo, zdieľal to napríklad portál soccerway.com.

Hoci strýko svetoznámeho tenistu Miguel Ángel Nadal bol kedysi vynikajúcim stopérom v službách FC Barcelona (1991-1999), Rafaelovo srdce futbalového fanúšika patrí konkurenčnému Realu Madrid. "Biely balet" je momentálne lídrom najvyššej španielskej súťaže Primera División 2016/2017 o bod pred Barcelonou, okrem toho má dva zápasy k dobru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies