Streľba v tanečnom štúdiu v Texase! Zomreli 2 osoby a ďalšie sú zranené

NETKY.SK • 25 Jún 2016, 17:03 • 2 min
Streľba v tanečnom štúdiu v Texase! Zomreli 2 osoby a ďalšie sú zranené

FORT WORTH - Pri streľbe v neziskovom tanečnom štúdiu v texaskom meste Fort Worth prišli o život dvaja ľudia a niekoľko ďalších utrpelo zranenia, informovala dnes americká polícia.

slovakia

left justify in out

Jednu mŕtvu obeť našli policajti pred Štúdiom 74 a niekoľko ľudí bolo prevezených do nemocníc, kde jeden z nich na následky zranení zomrel, uviedla vo vyhlásení fortworthská polícia.

 

Podľa agentúry AP nie je jasné, kedy sa strieľalo. Hovorca polície Danniel Segula povedal, že detektívi dnes ráno vyšetrovali v štúdiu, ktoré sa nachádza na štátnej diaľnici v blízkosti policajnej stanice, viacerých podnikov a reštaurácii.

 

Webová stránka štúdia uvádza, že ponúka programy tanca neprivilegovaným vrstvám a všeobecnej verejnosti bez ohľadu na vek, schopnosti, etnický pôvod a sociálne-ekonomické pozadie záujemcov.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies