Stránka pre dospelých Tube8 bude odmeňovať divákov za sledovanie obsahu

NETKY.SK • 18 August 2018, 19:45 • 2 min
Stránka pre dospelých Tube8 bude odmeňovať divákov za sledovanie obsahu

MOTREAL – Streamovacia stránka pre dospelých Tube8, ktorej majiteľom je známa stránka Pornhub, uzavrela spoluprácu s kryptomenou Vice Industries Token (VIT) a bude divákom platiť za interakciu so svojimi službami.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Cieľom tohto partnerstva je úplné tokenizovanie platformy Tube8. Tokeny VIT budú vložené do webovej stránky streamovacej služby a budú nimi odmeňovaní diváci za sledovanie či inú interkaciu s obsahom pre dospelých.

 

img

 

"Dostať zaplatené za sledovanie porna bolo vždy len fantáziou," povedal hovorca Tube8 Robin Turner. "Zavedením tokenov VIT sa teraz úplne zmení spôsob, ako ľudia konzumujú zábavu pre dospelých. Predtým sa používatelia prihlásili, pozreli zopár videí a odišli. Teraz ich budeme motivovať k tomu, aby si vytvorili účet a reagovali na rôzny obsah, čím budú generovať tokeny VIT."

 

Generálny riaditeľ VIT Stuart Duncan povedal, že pred spustením tohto projektu bude platforma migrovať z blockchainu Etherea na hard fork verziu Steem blockchainu, zvanú Graphene.

 

img

 

"VIT používa delegovaný protokol Proof-of-Stake a je úplne decentralizovaný. Je to jediná skutočná pracovná sila siete Steem," dodal Turner.

 

Tube8 sa tak stane ďalšou platformou, ktorá bude odmeňovať svojich divákov tokenmi. Pripojí sa k Playboy TV a Stormy Daniels, ktoré tiež oznámili, že v priebehu tohto roka začnú používať tokeny na odmeňovanie divákov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies