Štepanovský už necíti bolesť, môže hrať na sto percent

NETKY.SK • 11 Február 2016, 12:59 • 2 min
Štepanovský už necíti bolesť, môže hrať na sto percent

DUNAJSKÁ STREDA - FC DAC 1904 Dunajská Streda sa v úvode jarnej časti sezóny 2015/2016 najvyššej slovenskej futbalovej súťaže možno bude musieť zaobísť bez stredného obrancu Noého Achilleho Kwina Ambana, ale dobrou správou pre piate mužstvo fortunaligovej jesene je zdravotný stav Petra Štepanovského, ktorý sa udomácnil na pravom kraji defenzívy.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročného (nar. 12. januára 1988) Štepanovského trápila noha. "Drží dobre, musím ju zaťažovať postupne. Stále cvičím a spevňujem ju. Už necítim žiadnu bolesť. Môžem trénovať aj hrať na sto percent. Všetci sa tešíme na ligu a najmä fanúšikov," povedal bývalý futbalista bratislavského Slovana, FK Senica, trnavského Spartaka či arménskeho FC Banants Jerevan vo videorozhovore z tureckého sústredenia na oficiálnej internetovej stránke dunajskostredského klubu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies