Chcete mať doma najlepší kávovar? Vieme, ako na to!

NETKY.SK • 4 Máj 2021, 12:53 • 2 min
Chcete mať doma najlepší kávovar? Vieme, ako na to!

Ráno, na obed či podvečer, na kávu je vhodný ktorýkoľvek čas. Aj v dnešnej dobe zavretých kaviarní a terás je mnoho spôsobov, ako si vychutnať prvotriednu šálku kávy. Viete, ktorý kávovar bude pre vás ten najlepší?

slovakia

left justify in out

Typy kávovarov – v ponuke si nájde každý

V ponuke obchodov nájdete viacero druhov kávovarov s rôznymi špecifikami. Ak hľadáte nový kávovar do vašej domácnosti, určite si vopred prezrite testy a porovnanie najlepších kávovarov. Vytvoríte si tak lepší obraz o funkciách kávovarov a budete si môcť lepšie pripraviť svoj rozpočet.

 

Ak nepotrebujete mať v šálke kávové špeciality a zaobídete sa aj s celkom obyčajnou kávou, potom pre vás bude ideálny prekvapkávač na kávu. Jedná sa o jednoduché a lacné zariadenie, ktoré dokáže pripraviť aj niekoľko šálok kávy naraz. Káva prekvapkáva do zbernej kanvice, z ktorej si môžete odlievať počas celého dňa.

 

V prípade, že sa v káve príliš nevyznáte a radi si necháte poradiť, vyskúšajte kávovar na kapsule. Jedná sa veľmi komfortný spôsob prípravy kávy. Stačí si nájsť svoje obľúbené kapsule a dokonalá káva vám potečie po jedinom stlačení tlačidla. Výhodou je aj nízka cena a nenáročné používanie.

 

Milujete kávu a radi by ste sa do procesu jej tvorby zapojili? Potom si určite zaobstarajte pákový kávovar. Káva, ktorú použijete, môže byť buď vopred namletá, alebo si ju môžete namlieť doma pomocou mlynčeka. Výhodou je mnoho možností, ako si prispôsobiť chuť vašej kávy a tiež aj množstvo druhov kávy, ktoré s pákovým kávovarom pripravíte.

 

Predstavujete si svoje pohodlie a svoj oddych so šálkou dokonalej kávy, ktorá sa vám pripraví sama? Potom je tu pre vás automatický kávovar, ktorý bude vašim domácim baristom. Zrnková káva je najskôr čerstvo namletá priamo v prístroji, následne je mletá káva stlačená a pomocou horúcej vody z nej vznikne dokonalý kávový nápoj. Opäť zariadite všetko jediným stlačením tlačidla.

 

Detaily, na ktorých záleží

Nech už na prípravu kávy používate presovač alebo kapsulový kávovar, máte hneď niekoľko spôsobov, ako si dopriať ešte lepší zážitok. Vlastný mlynček na kávu vám umožní namlieť si kávové zrná u seba doma.

 

Prekvapkávaná káva alebo káva z pákového kávovaru sa tak stane nezabudnuteľnou. Máte radi v káve mlieko? Vyskúšajte napeňovač mlieka, vďaka ktorému si ráno vypijete perfektné cappuccino priamo u vás doma.

 

Výber kávovaru môže byť oriešok, ale pokiaľ viete, akú kávu milujete zo všetkých najviac, vyberiete si bez problémov. Kávový zážitok môžete nakoniec obohatiť rôznymi doplnkami, ktoré spravia z vašej kuchyne ozajstnú kaviareň. Recenzie a porovnania najlepších kávovarov, kávomlynčekov a moka kanvičiek nájde na webe Necenzurovane.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies