Štátnu komisiu pre voľby navštívil predseda vlády Ľudovít Ódor

NETKY.SK • 30 September 2023, 13:30 • 2 min
Štátnu komisiu pre voľby navštívil predseda vlády Ľudovít Ódor

Predseda vlády Ľudovít Ódor spolu so štátnym tajomníkom ministerstva vnútra Martinom Královičom na krátky čas navštívili zasadnutie Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán. Predseda vlády vyzdvihol profesionalitu štátnej komisie pri plynulosti riešenia podnetov zo strán volebných komisií. Vyzdvihol tiež fakt, že politické strany nominovali svojich zástupcov do volebných komisií.

slovakia

left justify in out


 “Ministerstvo vnútra eviduje 58 799 hlasov voličov zo zahraničia. Rád by som vyzval všetkých oprávnených voličov na Slovensku, aby využili svoje právo a volieb sa zúčastnili,” vyjadril predseda vlády Ľudovít Ódor. 

Rovnako ako predseda vlády, aj štátny tajomník Martin Královič sa poďakovali všetkých organizačným útvarom organizujúcim voľby, Policajnému zboru za dozeranie na verejný poriadok, ale aj ďalším zložkám, ktoré sú v neustále pohotovosti. 

O priazeň voličov v predčasných parlamentných voľbách sa uchádza 25 politických subjektov. Volebné miestnosti budú otvorené v sobotu do 22.00 h. Po ich uzatvorení sa začnú spočítavať hlasy. Priebežné neoficiálne výsledky bude možné sledovať na weboch www.volbysr.sk aj na webe www.teraz.sk. Oficiálne výsledky budú známe až po tom, ako ich odobrí štátna volebná komisia.
Linky pre občanov sú aj naďalej v pohotovosti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Vinceová
Zdroj: MV SR, Foto: FB
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies