Štát Illinois pripravuje občanov aj na možnú katastrofu zombie

NETKY.SK • 14 Február 2017, 14:01 • 2 min
Štát Illinois pripravuje občanov aj na možnú katastrofu zombie

SPRINGFIELD - Nasledujúci október bude v americkom štáte Illinois oficiálne považovaný za "mesiac prípravy na živých mŕtvych". Uvádza sa to v uznesení, ktoré prijali členovia tamojšieho zákonodarného zboru.

slovakia

left justify in out

Na základe prijatého dokumentu majú byť občania tohto amerického štátu informovaní a pripravení v prípade prírodnej katastrofy akéhokoľvek druhu, čo sa týka i potenciálnej "apokalypsy živých mŕtvych". "Pokiaľ budú obyvatelia Illinois pripravení na živých mŕtvych, budú pripravení na každý druh prírodnej katastrofy," píše sa v uznesení zverejnenom vo štvrtok, z ktorého dnes citovala agentúra DPA.

 

V citovanom dokumente sa ďalej uvádza, že aj keď zrejme nikdy nedôjde ku katastrofe, pri ktorej by došlo k ohrozeniu bytosťami známymi ako zombie, vyžaduje si rovnaké prípravy ako iné pohromy.

 

Opatrenia zahŕňajú podľa DPA napríklad zabezpečenie pitnej vody, potravín a ďalších nevyhnutných potrieb na obdobie 72 hodín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies