Šťastný výherca Eurojackpotu má iba 35 dní na to, aby sa o milióny prihlásil

NETKY.SK • 17 Október 2020, 14:59 • 2 min
Šťastný výherca Eurojackpotu má iba 35 dní na to, aby sa o milióny prihlásil

BRATISLAVA - Slovenský výherca Eurojackpotu má 35 dní na to, aby sa o svoju výhru prihlásil.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom hovorkyňa spoločnosti Tipos Ivana Skokanová. Tá zároveň uozornila, že identita výhercu nebude zverejnená a celý proces prebehne v prísnom utajení.

 

Výherca má 35 dní, aby si výhru vyzdvihol

Výhercovi sa 35 kalendárnych dní na prihlásenie začalo odpočítavať 16. októbra. V tomto čase sa musí prihlásiť do spoločnosti, kde ho budú inštruovať o ďalšom procese.

 

img

 

„Nemusí mať strach, že by sa to o ňom rýchlo rozkríklo. Tipos má prísne štandardy kontaktu s výhercami. O celom procese bude informovaný len minimálny a nevyhnutný počet zamestnancov tak, aby sa zabránilo úniku informácií," priblížila Skokanová.

 

Výhra nepodlieha zdaneniu

Výherca si musí pripraviť občiansky preukaz a potvrdenie o uzatvorení stávky, ktoré sa overí. Ak bude overenie úspešné, spoločnosť mu potom prevedie sumu na jeden alebo viacero bankových účtov v plnej výške.

 

"Treba zdôrazniť, že výhry od Tiposu sa nezdaňujú,“ podotkla hovorkyňa. Jackpot v hodnote viac ako 58,8 milióna eur vyhral pravdepodobne obyvateľ Košického kraja.

 

Stalo sa tak po prvýkrát od 9. októbra 2015, kedy sa Slovensko pridalo medzi krajiny zapojené do lotérie Eurojackpot. Slovenský hráč vyhral vďaka náhodnej stávke s číslami 5, 11, 35, 44, 50 a s powerballovými číslami 4 a 10.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies