Kvalita krmiva Vášho psa je dôležitá.

NETKY.SK • 6 Október 2022, 14:50 • 2 min
Kvalita krmiva Vášho psa je dôležitá.

Patríte k majiteľom psov, ktorí svojho miláčika kŕmia tým najlepším a najvýživnejším krmivom? Potom si môžete byť istí, že robíte všetko pre to, aby bol zdravý. Pri takom množstve rôznych druhov krmív pre psov však môže byť ťažké zistiť, čo je pre vášho domáceho miláčika najlepšie. Pri výbere krmiva pre psov treba mať na pamäti niekoľko vecí.

slovakia

left justify in out

 

Pozerajte na zloženie:

 

Jednou z najdôležitejších vecí, ktoré treba pri výbere krmiva pre psov zvážiť, je jeho kvalita a množstvo surovín použitých v zložení. Je to dôležité, pretože kvalitné krmivo pre psov často obsahuje zložky, ktoré sú prospešnejšie ako pri menej kvalitných krmivách. Napríklad kvalitnejšie krmivo pre psov zvyčajne obsahuje viac živočíšnych bielkovín a menej sacharidov. 

 

Správny výber pre vášho psa:

 

Pri hľadaní najlepšieho krmiva pre psov musíte najprv určiť, aký druh psa váš domáci miláčik je. Na svete existuje mnoho rôznych druhov psov: niektoré sú veľké a potrebujú veľké množstvo krmiva, iné sú malé a potrebujú malé množstvo krmiva s iným zložením. Je dôležité vedieť, aké približné množstvo potravy váš pes konzumuje, aby ste sa mohli pri výbere krmiva rozhodnúť na základe informácií. Pozornosť by ste mali venovať aj úrovni aktivity vášho psa, ak je pohodlný gaučový typ, nemali by ste ho kŕmiť vysokokalorickou stravou a radšej sa zamerajte na diétne granule pre psov, no stále s kvalitným zložením.

 

Na trhu je tiež veľa rôznych druhov krmiva pre psov vrátane mokrého krmiva a suchých granúl. Budete si chcieť vybrať také, ktoré je vhodné pre plemeno, vek a metabolizmus vášho psa. Je tiež dôležité uistiť sa, že krmivo, ktoré ste vybrali, je vyrobené z kvalitných surovín, aby váš pes dostal všetku potrebnú výživu. Mali by ste si tiež uvedomiť, že krmivo pre psov zohráva veľkú úlohu pri udržiavaní zdravia, správneho trávenia a spokojnosti vášho psa. Kŕmenie psa kvalitným krmivom pomôže zabezpečiť, aby zostal fit a zdravý po celý život.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viky Kriskova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies