Spolujazdca zachránil kufrík s Drägrom, vodič bol opitý

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 12:32 • 2 min
Spolujazdca zachránil kufrík s Drägrom, vodič bol opitý

BRATISLAVA/KOŠICE - Z havarovaného auta zachraňovali policajti muža pomocou kufríka s Drägrom. Nehoda sa stala medzi Košickou Šacou a Veľkou Idou. Opitý 30-ročný vodič Audi 80 nezvládol riadenie, narazil do stromu a auto sa prevrátilo na strechu.

slovakia

left justify in out

Policajti, ktorí dorazili na miesto ako prví, našli v aute zakliesneného spolujazdca. Mal privalený hrudník a dusil sa. Ďalší dvaja členovia posádky Audi, ktorí už boli mimo auta, pomohli policajtom vozidlo nadvihnúť. Tí potom podložili pod kapotu kufrík, aby zabránili opätovnému pritlačeniu hrudníka, uviedla košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Po príchode ostatných záchranných zložiek dostali muža z auta. Trojčlenná posádka vyviazla s ľahkými zraneniami. Tridsaťročný muž, ktorý je za nehodu zodpovedný, nemal vodičské oprávnenie a pri dychovej skúške mu namerali 2,06 promile alkoholu.

 

Obvinili ho z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies