Spoločnosť Kia Motors Slovakia má nového prezidenta

NETKY.SK • 7 Január 2011, 12:48 • 2 min
Spoločnosť Kia Motors Slovakia má nového prezidenta

Spoločnosť Kia Motors Slovakia má nového prezidenta

slovakia

left justify in out

img

Spoločnosť Kia Motors Slovakia, vyrábajúca v závode pri Žiline osobné automobily s takmer 3000 zamestnancami, uskutočnila od 1. 1. 2011 zmenu na prezidentskom poste. TASR o tom dnes informoval hovorca Dušan Dvořák.
      Doterajší prezident In-Kyu Bae, ktorý pôsobil v tejto funkcii od príchodu kórejskej automobilky na Slovensko, sa vracia do rodnej krajiny. V profesionálnej kariére bude podľa Dvořáka pokračovať v rámci automobilovej skupiny Hyundai-Kia.
      Jeho nástupca Myung-Chul Chung sa spolupodieľal na založení prvého výrobného európskeho závodu Kia a od roku 2005 bol viceprezidentom nákupu zodpovedným za obstarávanie automobilových dielov. Z predchádzajúceho obdobia má skúsenosti i z účasti na projektoch závodov Hyundai v Kanade a Indonézii.
      "Pôsobím v tejto spoločnosti takmer od samého začiatku, preto ju poznám veľmi dôverne. Budem sa snažiť naplno pokračovať v tradíciách a podporovaní našich predností v záujme ďalšieho rozvoja. Veľmi dôležitá je spolupráca jednotlivých tímov, aby sme uspokojovali požiadavky našich zákazníkov," dodal Myung-Chul Chung.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies