Speváčku Fantasiu prepustili po predávkovaní liekmi z nemocnice

NETKY.SK • 13 August 2010, 07:54 • 2 min
Speváčku Fantasiu prepustili po predávkovaní liekmi z nemocnice

Speváčku Fantasiu prepustili po predávkovaní liekmi z nemocnice

slovakia

left justify in out

img

Víťazku americkej speváckej súťaže Superstar Fantasiu Barrinovú prepustili z nemocnice v Severnej Karolíne, kde ju začiatkom tohto týždňa hospitalizovali z dôvodu predávkovania aspirínom a tabletkami na spanie. Informoval o tom dnes speváčkin manažér.
      "Povzbudila ju záplava lásky a podpory jej fanúšikov," uviedol pre tlačovú agentúru Reuters manažér Brian Dickens po tom, ako Fantasiu v stredu prepustili z nemocnice.
      "Viac ako kedykoľvek predtým je oddaná svojej dcére a práci, pretože sú jej srdcom, jej dušou a inšpiráciou," dodal manažér.
      Speváčka žánru R&B v roku 2004 vyhrala tretiu sériu americkej Superstar (American Idol), ktorú vysielala v repríze aj STV.
      Fantasia sa predávkovala po tom, čo ju manželka jej dlhoročného partnera Paula Cooková menovala vo svojej žiadosti o rozvod ako príčinu rozpadu manželstva. Cooková v žiadosti vyjadrila presvedčenie, že jej neverný manžel Antwuan a Fantasia nakrútili video zachytávajúce pohlavný styk. Antwuan sa medzičasom s Fantasiou rozišiel a stres z rozchodu takisto zhoršil duševné rozpoloženie speváčky.
      Manažér Fantasie neskôr vyhlásil, že speváčka je "zdrvená a mrzí ju, že možno spôsobila bolesť".
      Fantasiin tretí album s názvom "Back to Me" vyjde 24. augusta a koncom tohto roka začne hudobná televízna stanica VH1 vysielať už druhú sériu reality šou Fantasia for Real, ktorá mapuje kariéru aj súkromný život tejto speváčky a slobodnej matky.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies