Speváčku Amy Winehousovú našli mŕtvu

NETKY.SK • 25 Júl 2011, 08:03 • 2 min
Speváčku Amy Winehousovú našli mŕtvu

Speváčku Amy Winehousovú našli mŕtvu

slovakia

left justify in out

img

Britská speváčka Amy Winehousová, ktorej sebazničujúce výčiny zatienili jej osobitý hudobný talent, zomrela dnes vo veku 27 rokov. Jej telo našli v jej byte v severnom Londýne, informovali britské médiá. Úmrtie potvrdila aj jej nahrávacia spoločnosť Universal.
      Polícia uviedla len to, že v byte v londýnskej štvrti Camden objavili privolaní pracovníci zdravotníckej záchrannej služby okolo 16.00 h miestneho času (17.00 h SELČ) telo 27-ročnej ženy. Jej úmrtie polícia zatiaľ považuje za prípad nevysvetlenej smrti.
      Príčina smrti Winehousovej nie je zatiaľ známa. Polícia uzavrela okolie jej bydliska, kde sa zhromaždili zvedavci i novinári.
      Winehousová v júni zrušila európske comebackové turné po tom, ako na prvom koncerte v Belehrade sotva stála na nohách a len ťažko hľadala slová svojich piesní. Po vypískaní ju odviezli letecky domov a jej manažéri oznámili, že potrebuje čas na zotavenie.
      Winehousová zažila najväčší úspech svojím druhým albumom Back to Black (2006), z ktorého sa predalo vyše desať miliónov kusov. Získala celkovo päť cien Grammy, počas pomerne krátkej kariéry však zápasila s problémami s alkoholom a drogami. Od roku 2007 si dala niekoľkoročnú prestávku. Po viacerých kolapsoch v roku 2008 podstúpila odvykaciu kúru.
Zdroj: TASR/DPA, Reuters, AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies